Nega tela

Vitalne esencije – život i energija tela

 

Aktivni sastojci:

Revitalizujuća esencijalna ulja – Ova potpuno nova prirodna esencijalna ulja vraćaju koži vitalnu energiju i aktiviraju njene osnažnujuće, tonirajuće i regenerišuće funkcije, pripremajući je za kozmetički tretman.

Drenirajući aktivni sastojci – Cafeisilan C (najjači prirodan sastojak protiv celulita), zbog svog snažnog dejstva za oblikovanje tela. Papain, zbog svojih nežnih piling svojstava. Pentavitin, zbog sbog izuzetnog osnažujućeg dejstva.

 

 

Hidratacija i pilingtajna mladosti za telo

Aktivni sastojci:

Mary Cohr kompleks esencijalnih ulja – Sadrži lavandu, ruzmarin i žalfiju. Osim svog blagotvornog dejstva, 100% prirodna esencijalna ulja odabrana od strane Mary Cohr pružaju novi život i energiju koji su potrebni koži kako bi absorbovala hranljive sastojke.

Hydrosmosis kompleks – Kompleks prirodnih aktivnih sastojaka, koji je razvio istraživački tim Mary Cohr. Njegova izuzetna moć hidratacije kože, momentalno uspostavlja ravnotežu u vlažnosti kože, koja traje čitav dan.

Zrna bambusa i enzimi papaje – Prirodni pilinzi koji nežno uklanjaju mrtve ćelije sa enzimima papaje na osetljivim predelima kože i sa zrnima bambusa na gruboj koži, kako bi postala meka i svilenkasta.

Ulje argana – Dobijeno od drva argana, poznatijeg kao “drvo života”, ulje argana je bogato esencijalnim masnim kiselinama i poznato je po svojim izuzetnim hranljivim, omekšavajućim i regenerativnim svojstvima.

 

Smanjenje obima i zatezanje – lečenje celulita

Aktivni sastojci:

Adipain – Enzim dobijen od ananasa koji rastvara barijeru vezivnih vlakana koja okružuju masne ćelije, kako bi olakšao penetraciju i dejstvo aktivnih sastojaka protiv masti.

Lipo-reduktori – Ovi prirodni enzimi “ubice celulita” napadaju i vidno razlažu celulit.

Crelastine i Crelastine B – Snažan učvršćujući sastojak, koji vraća koži elastičnost tako što povećava sintezu potpornih tkiva (vlakna elastina, kolagen), kako bi koži vratio gibkost i zategnutost, istovremeno pomažući u sprečavanju i smanjenju strija.

Biljke za dreniranje – Prirodni aktivni sastojci koji otpuštaju tkiva i oslobađaju kožu od toksina.

 

Mladost – povratite vitkost i mlađi izgled tela

 

Aktivni sastojci:

Cellular Life Koncentrat – Za formiranje proizvoda iz linije New Youth, Mary Cohr se okrenula ćelijskim medijumima koji se koriste u bolnicama, kako bi ponovo stvorila mladalački izgled kože od živih ćelija. Sastavljen od elemenata vitalnih za život ćelije (20 aminokiselina, 14 vitamina, 15 bioloških aktivnih sastojaka i 7 mineralnih soli), ovaj koncentrat ima jedinstveno dejstvo, koje podstiče razvoj, deobu i dugovečnost ćelije.